Home > Not Working > Eclipse References Search Not Working

Eclipse References Search Not Working

Contents

more stack exchange communities company blog Stack Exchange Inbox Reputation and Badges sign up log in tour help Tour Start here for a quick overview of the site Help Center Detailed Can you try also with a stand-alone JDK installation? [Updated on: Tue, 13 January 2015 17:47]Report message to a moderator Re: Eclipse Luna does not find references to Veliev 2015-07-07 04:57:16 EDT Created attachment 255010 [details] File search (including package) Comment 7 David E. How do I make an alien technology feel alien? http://tubemuse.com/not-working/eclipse-find-references-not-working.html

It works again if I restart Eclipse, but it's still pretty annoying. share|improve this answer answered Jul 27 '09 at 13:32 ireddick 3,68521421 1 This seems to work about half of the time. Personally I have never experienced what you describe. What are some ways that fast, long-distance communications can exist without needing to have electronic radios?

Eclipse Find References Shortcut

I use Eclipse Neon now. Comment 19 Nitin Dahyabhai 2015-09-22 22:50:00 EDT (In reply to Artemi Tsinkel from comment #18) > I Have same issue too. Always love to live in close harmony with nature. Thank you! –Eric Asberry Jan 14 '10 at 16:05 1 Any idea how you could prevent this problem in the future?

Checked on different wtp versions: in 3.6.1 - search > works OK, after 3.6.3 search results does not contains jsp. Did I cheat? share|improve this answer answered Jul 22 '09 at 17:25 VonC 634k19618211914 The project is checked out via SVN (using the subversive plugin), so deleting the metadata makes eclipse 'forget' Eclipse Search Dialog Not Showing Mimsy were the Borogoves - why is "mimsy" an adjective?

Overstay as a minor in USA. Report message to a moderator Re: Eclipse Luna does not find references to Java elements [message #1708797 is a reply to message #1426212] Mon, 21 September 2015 10:22 Since you have a few third-party plugins installed, I'd start by trying to reproduce the problem with a fresh workspace and a fresh installation of Eclipse with nothing extra installed (other https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=365860 But in eclipse 4.5 - search return empty result.

The workaround of deleting all the *.index files works (mentioned in a comment above (message #1426494)). Eclipse Find Replace Not Working If I notice the problem again I will update here. I use Eclipse Neon > now. asked 8 years ago viewed 9264 times active 2 years ago Upcoming Events 2016 Community Moderator Election ends in 9 days Related 98Hidden features of Eclipse422Eclipse/Java code completion not working285Eclipse doesn't

Eclipse File Search Not Working

Most likely belongs in WTP. a fantastic read Start a coup online without the government intervening Why Would the President-elect have a Transition Visit before December 19? Eclipse Find References Shortcut I removed this files and tried search again (after restart Eclipse). Eclipse Rebuild Index I'm wondering if other people are experiencing the same problem and if there is a known cause, solution or workaround.

Sometimes I have to delete the metadata directory (which means I have to reinstall some of my plugins). his comment is here Browse other questions tagged java eclipse or ask your own question. If you are using Java Search then only Java files will be found - this is what JDT Core searches. Taking Control Back as a DM? Eclipse Rebuild Index Java

  1. Comment 21 CaptAhab 2016-02-10 06:02:26 EST Bug still annoyed me.
  2. Pressing CTRL + G on Windows Eclipse Luna having 'Potential Matches' actually CHECKED made the problem go away.
  3. This is a corruption problem somewhere in eclipse, not in my project.
  4. Veliev 2015-07-10 04:40:19 EDT Yes, option "Include JSP matches in Java searches" is enabled.

IIRC you did have to force the indexes to rebuild for PDT in Juno. Very much interested in biking and going out for long rides along with friends. Browse other questions tagged java eclipse or ask your own question. this contact form UPDATE 2015-08-21: Switched to Eclipse Mars (added same plugins), problem still there.

Previous examples of large scale protests after Presidential elections in US? Eclipse Luna Search Not Working share|improve this answer answered Jan 22 '14 at 7:38 community wiki Gaurav Jain add a comment| up vote 0 down vote Trash your install. Changing 'theorem' to 'Theorem' while using \cleveref{} Pick Randomly Between -1 or 1 When you use a dimmer How can I check from the command-line if my integrated Wi-Fi adapter is

Thank you all in advance.

Maybe it is only available on some platforms, or only if auto rebuilds have been disabled? –Maarten Bodewes Dec 28 '11 at 20:02 add a comment| up vote 4 down vote I used a solution that I happened to already have on my laptop on an exam. Skip to main content Download Getting Started Members Projects Community Marketplace Events Planet Eclipse Newsletter Videos Participate Report a Bug Forums Mailing Lists Wiki IRC How to Contribute Working Groups Automotive Eclipse Open Type Not Finding Class Veliev 2015-07-10 05:09:40 EDT Created attachment 255104 [details] Sample project for test, generated by maven plugin maven-archetype-webapp Comment 18 Artemi Tsinkel 2015-09-22 11:22:26 EDT I Have same issue too.

Next time you launch Eclipse, it will rebuild all of its internal indexes. Exactly what I was looking for thanks. –Matthieu Napoli Nov 11 '10 at 16:54 1 Kepler didn't have this turned on by default when I downloaded it for some reason Veliev no flags Details Eclipse 4.3 Kepler - Java search at same project (198.12 KB, image/png) 2015-07-07 05:36 EDT, David E. http://tubemuse.com/not-working/eclipse-help-search-not-working.html There is a folder in the workspace “\.metadata\.plugins\org.eclipse.jst.jsp.core\jspsearch” which holds the index files.

Passing along my simplistic solution in case it does anybody else some good... Home | New | Browse | Search | [?] | Reports | Requests | Help | Log In [x] | Forgot Password Login: [x] | Terms of Use | Copyright Agent in my case it won't get updated since the installation of myEclipse2016 (possibly based on Eclipse Mars 4.5). still no good.

I use now Kepler because there it works. When you open a class that's not found by Open Type but is found by Open Resource, is there anything unusual about its presentation in the Package Explorer or feature set And now, it's only working for maybe 5% of my project.