Home > Exchange 2003 > Exchange 2003 Routing Group Connector Not Working

Exchange 2003 Routing Group Connector Not Working

Contents

as I have mentioned that I can see two routing groups but all mails stucks in only one. Check the checkbox that reads “include inheritable permissions” toward the bottom of the dialogue box. As part of the installation a routing group connector is need to be created automatically upon the first Exchange 2010 Hub Transport server installation - as below - but for some Reply ↓ Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published. this content

Resolution Next I started checking permissions of Exchange container objects in the configuration partition within Active Directory against a default install of Exchange 2003 in a test lab. Anyways - thanks for a good and Clear charing of the problem and the fix! 🙂 Reply ↓ InteractiveWebs on October 23, 2013 at 11:16 pm said: Glad to assist. Thanks Reply Paul Cunningham says January 21, 2015 at 11:51 pm I wouldn't do it that way. So double thanks!

Delete Routing Group Connector Exchange 2010

Can you confirm what permissions need to be applied to allow Exchange2010 access to this? The following error was experienced: There is currently no route to the mailbox database This can be seen in the message log with "Get-Message | fl" The messages simply sat in while leaving the broken install where it is for now… Any particular errors in the event logs when it fails?

  • Hope you guys can help! -D.
  • Friday, January 14, 2011 5:30 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote Damo, Please restart transport service on Exchange 2010 and SMTP service in 2003 then test it.If still
  • First of all I ran Get-RoutingGroupConnector via Exchange Management Shell which showed that no connectors were created between Exchange 2003 and Exchange 2010 servers .
  • I hit google again and again and again, found loads of people talking about similar problems but none with suggestions other than what I had done above.

Thank you it saved a boat load of time. Search Main menu Skip to primary content HomeAbout InteractiveWebsInteractiveWebs Home Post navigation ← Previous Next → Troubles with Exchange 2010 and Exchange 2003 Routing Group Connector Posted on January 27, 2010 and I still can't see my public folder from 2003 (probably because of these connectors?). Get-routinggroupconnector Exchange 2013 My 2010 account is able to send external (due to an internet send connector going striaght to our smart host).

Finally Solved! Exchange 2003 To 2010 Routing Group Connector Queue Filling Up I already suspected it was that but it's good to get confirmation before I do the configuration changes. Key one to look for is Exchange Servers group having Store constrained delegation enabled. We respect your email privacy Popular Resources Latest Articles Exchange Server 2016 Migration - Installing the First Exchange 2016 Mailbox Server Exchange Server Role Based Access Control in Action: Using Management

Join Now Hi, I have installed the Exchange 2010 and its in coexistance mode, but offen facing an issue of mails getting stucked on "routing Group connector" . New-routinggroupconnector Under the "Access" tab and then "Authentication" is "Integrated Windows Authentication" checked? https://uk.linkedin.com/in/allenwhiteconsultant0001 Tags: Routing Comments (4) DC November 29, 2011 at 8:27 pm | # Just to be clear, there is no "smtp service" on 2003. I need to get this working ASAP, this is the second server build I've done after not being able to resolve the first one, just to end with the same issue

Exchange 2003 To 2010 Routing Group Connector Queue Filling Up

We use the following command to delete all remove the existing connector: Remove-RoutingGroupConnector -identity "VSERVER13-DGM56G41" 6. I noticed that permissions on the Exchange 2003 object in Active Directory was no longer inheriting from the Administrative Group/Servers Container. Delete Routing Group Connector Exchange 2010 Turns out that if you are using a smarthost you need to remove it from the smtp virtual server in 2003 and create an smtp connector in the First Routing Group Routing Group Connector Exchange 2010 Management Console Don't forget to give some time for replication when delete and create new RGC. ----------------------------------------------------------------------------- RGC between Exchange 2003 and 2010 and recreate it using the New-Routinggroupconnector command: New-RoutingGroupConnector -Name

It showed that a number of messages were pending delivery and of the status was in “retry”. news So free some space, or research on moving the queue pickup to another drive. (I will not list it here, but it is easy to find in Google). Reply ↓ InteractiveWebs on July 18, 2012 at 10:04 am said: No problem. There was an old receive connector on my 2007 server that was using the same IP address as the new 2010 server. Create Routing Group Connector Exchange 2003 To 2010

Avantgarde Technologies IT Support Perth Friday, December 13, 2013 Routing Group Connectors - There is currently no route to the mailbox database When performing an Exchange 2003 to Exchange 2010 migration, We started the application known as exchange management shell 3. Routing works from 2010 to 2003 but not from 2003 to 2010. have a peek at these guys Reply ↓ John Evans on February 24, 2015 at 3:56 am said: This just helped us!

TechNet Products IT Resources Downloads Training Support Products Windows Windows Server System Center Browser   Office Office 365 Exchange Server   SQL Server SharePoint Products Skype for Business See all products Exchange 2003 To 2010 Connector Not Working First i try remake RGC like u , but what is not resolve the problem. it should resolve the same. 0 This discussion has been inactive for over a year.

It can be also checked via Exchange 2003 System Manager .

Do you mean the Information Store service?? In our case, the problem may well have initially risen due to some necessary changes that we made with the default routing of e-mail being sent from our exchange 2003 server. It solved my problem. Exchange 2003 To 2010 Migration We then checked that the existing connector was removed by a gang typing: Get-RoutingGroupConnector The showed no results and we also verified in the exchange 2003 server that the exchange routing

Existing users working from the Exchange 2007 server can send to the new user on 2010, but the 2010 user cannot send to the 2007 users. Please enter a comment.Allowed tags: blockquote, a, strong, em, p, u, strike, super, sub, code Verification: Copyright © Ryan Roussel | Powered by: GeeksWithBlogs.net | Join free Popular Posts on Geeks Left by Alex on Apr 27, 2010 12:53 PM # re: Exchange 2010, Exchange 2003 Mail Flow issue Sounds like you might need to recreate the mail profile in Outlook and check my blog I couldn't migrate because of this issue….can't thank enough.

I have one forest, one domain, one AD site. I have a 2003 with 2003 exchange. RunspaceId           : ca5e1dc6-9ad3-4ce2-b1ef-7dd9f8ec6522 DeliveryType         : MapiDelivery NextHopDomain        : members TlsDomain            : NextHopConnector     : 53e4e5b3-1f6a-422f-9279-e94f903bbfbd Status               : Ready MessageCount         : 0 LastError            : LastRetryTime        : 5/17/2012 4:20:43 PM NextRetryTime        : DeferredMessageCount : He lives in Brisbane, Australia, and works as a consultant, writer and trainer.

Friday, January 14, 2011 5:25 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote Ah my mistake! It was very helpful and cut a lot of time of troubleshooting! Good luck and may you be blessed with low disk space as the cause of your problems as I was! What to check for DNS issue...?

Add Cancel × Insert code Language Apache AppleScript Awk BASH Batchfile C C++ C# CSS ERB HTML Java JavaScript Lua ObjectiveC PHP Perl Text Powershell Python R Ruby Sass Scala SQL If i send an e-mail to [email protected] when it looks up mydomain.co.uk internally, wont it lookup my domain controller? Turns out that Exchange 2010 (and possibly Exchange server 2007) will not accept remote mail unless the pickup queue is located on a server with a minimum of 4 GB free By creating an account, you're agreeing to our Terms of Use and our Privacy Policy Not a member?

Text Quote Post |Replace Attachment Add link Text to display: Where should this link go? The free space will shrink and grow a little with server maintenance. Reply ↓ powermic on September 22, 2012 at 12:31 am said: Its working 🙂 Reply ↓ InteractiveWebs on September 24, 2012 at 9:05 am said: Glad to help. Reply ↓ Andrew on September 20, 2013 at 11:34 pm said: Dude, Nearly 4 years later and the exact same thing happened to me!

Had the exact same issue as you: 2010 > 2003 mailflow wasn't working but 2003 > 2010 was. I had the exact problem you described after moving test accounts from the old 2003 to the new 2010 servers. Reply DFad says June 5, 2010 at 3:11 am I have this same issue, where Exchange 2003 cannot send to 2007, but I do not have a smarthost.